Завтра.UA: студентка університету Інна Буркова - в сотні найталановитіших

20 липня 2015 року

 Вітаємо магістра 1-го року навчання факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Інну Буркову, яка гідно представила наш університет та успішно ввійшла в сотню найталановитіших студентів України.

 
Стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, яка сприяє формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Стипендіати відбираються щорічно на відкритому Всеукраїнському конкурсі незалежними фаховими експертами за результатами оцінки письмових анонімних робіт і під час проведення очних змагань. Головними критеріями відбору є високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.
 
 
Для участі у конкурсі - 2014/15 Стипендіальної програми «Завтра.UA» було направлено 1244 пакета документів з 88 вишів.
 
Згідно з рішенням правління Всеукраїнської благодійної організації «Фонд Віктора Пінчука - соціальна ініціатива», переможцями нинішнього конкурсу програми «Завтра.UA» стали конкурсанти, підсумкова оцінка яких дорівнювала або була вищою за 71,56 бала у загальному рейтингу. Таким чином, претенденти, які зайняли у загальному рейтингу позицію з 1 по 100, вважалися стипендіатами. І наша Інна Буркова потрапила до їх числа. Окрім стипендії, програма «Завтра.UA» дозволяє студентам брати участь у різноманітних заходах, серед яких щорічний форум YES (Ялтинська Європейська Стратегія). Для організації зустрічі серед стипендіатів обирають десятку волонтерів, які в подальшому матимуть змогу особисто побачити, почути та поспілкуватися з людьми, які формують сучасний світ. Інна Буркова успішно пройшла відбір, і вже у вересні зможе потиснути руки видатним світовим особистостям сьогодення.
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook