Вітаємо переможців Міжнародного фестивалю дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру»

21 травня 2015 року

     У місті Стара Любовня (Словацька Республіка) у період з 30 квітня по 3 травня нинішнього рокувідбувся Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру». Організаторами фестивалю виступили Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця», Всеукраїнська благодійна асоціація «Рівний-рівному», Словацька громадська організація «Амос» за підтримки Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України та під патронатом мера міста Стара Любовня Любоша Томка.

     У фестивалі взяли участь понад 200 осіб і творчих колективівіз Словацької Республіки та різних регіонів України. Наш університет представляв народний ансамбль пісні і танцю «Колос» ім. С. Семеновського.
     Під час фестивалю проходили конкурси у різних номінаціях, а саме «Вокал», «Хореографія», «Образотворче, декоративне-ужиткове та прикладне мистецтво», літературно-музично-спортивні міні-композиції «Молодь обирає здоров’я». Крім конкурсної програми, для учасників фестивалю було організовано екскурсії «Старолюбовнянський замок – перлина Прешовського краю Словаччини XIII ст.» та «Місто Кошице – невибаглива чарівність старої Європи».

     Нагородження переможців і призерів фестивалю пройшло за участю почесних гостей і представників засобів масової інформації. За його підсумками відбувся гала-концерт кращих виконавців.
     Ми пишаємось, що перше місце Міжнародного фестивалю дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру» у номінації «Вокал» з української сторони посіли народний ансамбль пісні і танцю «Колос» ім. С. Семеновського, студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів Ірина Бойко та факультету ветеринарної медицини Павло Стадник.

   

     Бажаємо їм і в подальшому успішно реалізовувати свої таланти, примножувати культурний і духовний спадок поколінь українського народу, зміцнювати авторитет України у світі!

С. Грищенко,
заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів

з культурно-виховної роботи і соціальних питань
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook