Працівники бібліотеки підвищували свій фаховий рівень

18 травня 2015 року

З 20 квітня по 5 травня цього року сім працівників бібліотеки підвищували свій фаховий рівень на курсах з підвищення кваліфікації, які організовуються щорічно методичним відділом Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН України на базі ННІ післядипломної освіти НУБіП України. Крім теоретичних занять, слухачі курсів набували практичних навиків, знайомлячись з досвідом роботи бібліотек як освітніх установ так і публічних бібліотек м. Києва. Серед таких бібліотек була Наукова бібліотека Національного університету «Києво-Могилянська академія» та її підрозділ - Американська бібліотека імені Віктора Китастого. Цікавим для слухачів було все – від вікової історії бібліотеки, самої будівлі до безпосереднього досвіду роботи Наукової бібліотеки як сучасного потужного інформаційно-освітнього центру.

           Колеги-бібліотекарі демонстрували свою клопітку роботу зі зберігання безцінних скарбів минулого та створення комфортних умови на основі новітніх технологій для користування інформаційними ресурсами славетної книгозбірні.

      Ознайомитись зі змістом фонду - скарбами від доби XV ст. умовами його зберігання та формами надання доступу користувачам до рідкісних і цінних видань, слухачі курсів змогли, відвідавши Національну історичну бібліотеку України, яка розташована на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

      Отриманої інформації і побаченої фахової роботи колег було багато і це не лише збагачує бібліотекаря практичними навиками, підвищує професійний рівень, а й надихає на задуми втілення нових ідей, викликає гордість за свою роботу.

Н. Макарська, головний методист

наукової бібліотеки НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook