Увага! Відкрився V Міжнародний фестиваль «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ»

23 квітня 2015 року

V Міжнародний фестиваль «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ»

Наукова бібліотека запрошує відвідати V Міжнародний фестиваль «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ», який відбудеться з 22 по 26 квітня 2015 р. в м.Київ. Це одна з найбільших подій в Україні, що об’єднує літературу і мистецтво.

2015-04-03 1417

У програмі Книжкового Арсеналу 2015:

- Книжкова виставка-ярмарок за участю більш ніж 150 провідних видавництв та міжнародних, культурних партнерів; широкий вибір художньої, дитячої, non-fiction і мистецької літератури.

- Різноманітна літературна програма, понад 200 подій для дорослих і дітей: презентації нових книг, проектів, зустрічі з авторами, дискусії, лекції, публічні інтерв’ю, читання і театральні перформанси.

- Вперше – центральна міжнародна сцена фестивалю і ярмарку – «Кафе Європа»: 40 письменників, літературних діячів та митців із 12 країн. Партнери: EUNIC, Чеський Центр, Польський Інститут, Гете-Інститут і Посольство Німеччини в Україні, Французький Інститут, Австрійський культурний форум.

Повну інформацію про Фестиваль (Програма заходів, години роботи, Програма лояльності) читайте тут http://artarsenal.in.ua/event150.html.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook