Правильний вибір професії – запорука майбутнього успіху

12 лютого 2024 року

Вибір професії – важливий крок в житті учнівської молоді. Доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Кузьменко С.В. провів профорієнтаційний онлайн урок «Правильний вибір професії – запорука майбутнього успіху». До участі у проведенні заходу було запрошено учнів 11 класів Линовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівської області. Мета зустрічі – привернути увагу до актуальних професій на сучасному ринку праці, розширити та поглибити знання про світ професій, сформувати у молоді стійку мотивацію до праці. 

Кузьменко С.В. ознайомив учнів з перспективами навчання в НУБіП України, зокрема за освітньо-професійною програмою 073 «Менеджмент». Відбулася профорієнтаційна розмова із учнями школи щодо привабливості вступу й навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» («Менеджмент», «Менеджмент міжнародного бізнесу»). Учні проявили зацікавленість стосовно поданої інформації і далі мали змогу задати запитання.

 

Кузьменко С.В. зазначив, що нині, професія менеджера є однією з найцікавіших та найактуальніших, бо такий фахівець поєднує базові знання з економіки з управлінською практикою, володіє методами планування, координації, мотивації та контролю, здатний забезпечити досягнення стратегічних та тактичних цілей організації.
Доцент Кузьменко С.В. запросив випускників школи на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Сергій КУЗЬМЕНКО
доцент кафедри адміністративного менеджменту та
зовнішньоекономічної діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook