Вчена рада факультету ветеринарної медицини відзначила кращих здобувачів вищої освіти 

22 листопада 2023 року
  16 листопада 2023 р. відбулося чергове засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини під головуванням Миколи Цвіліховського, на якому розглянуті важливі питання життєдіяльності факультету. 

   На вченій раді факультету відбулося нагородження студентів грамотами за активну участь у громадському житті факультету з нагоди Міжнародного дня студента

 

 

 

 

 

 

   У вступному слові декан факультету проінформував членів вченої ради про поточну ситуацію і події, які відбулися в університеті та на факультеті.

 

   Завідувачі кафедр представили інформацію щодо проведеної їх колективами профорієнтаційної роботи у листопаді. Було підведено підсумки Днів відкритих дверей, що відбулися в університеті 9 і 16 листопада.

 

   Відповідно до оголошеного конкурсу відбулися вибори на заміщення посад завідувача кафедри, професорів і доцентів кафедр. На вченій раді було заслухано претендентів на заміщення вказаних посад і проведено процедуру таємного голосування.

 

   Про діяльність ННВ клінічного центру «Ветмедсервіс» на сучасному етапі та завдання на перспективу в рамках програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива – 2025» доповідав керівник ННВ клінічного центру доцент В’ячеслав Соломон. У доповіді він представив діяльність клінічного центру щодо надання допомоги тваринам. Звіт про діяльність ННВ клінічного центру «Ветмедсервіс» було схвалено.

 

   Звіти про стажування у Вроцлавському природничому університеті, Польща, за Міжнародною стипендіальною програмою в рамках проекту INTERACT, що фінансується нацагенством академічних обмінів (NAWA) представили доцент Валерій Цвіліховський і доцент Роман Бокотько.

   Про рішення навчально-методичної комісії та наукової ради факультету доповіли їх голови – професор Володимир Костюк і директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура.

 

    У підсумку, декан Микола Цвіліховський наголосив на необхідності проведення профорієнтаційної роботи, організованого проведення заліково-екзаменаційної сесії на факультеті та підготовці звітів за поточний рік.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 

 Жанна Стегней,
секретар вченої ради, доцент
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook