Успішне завершення підготовчих курсів для НПП у рамках виконання проєкту TREATY «Розвиток глибоких технологічних талантів для переходу на чисту та стійку енергію»

16 листопада 2023, 7:34
  30 жовтня розпочались навчальні курси для НПП факультетів механіко-технологічного та конструювання та дизайну (https://nubip.edu.ua/node/136512)
   Протягом двох тижнів підготовки НПП обох факультетів опановували нові знання для вирішення низки актуальних проблем у частині переходу виробництва на чисту та стійку енергію. Серед цих тем: біоенергетичні системи в аграрному виробництві для забезпечення переходу на чисту та відновлювану енергію; сучасні технології виробництва газоподібних, твердих і рідких палив з біомаси; мехатронні підходи при проектуванні засобів біоенергетичних процесів; функції, технології та планування в інженерному менеджменті при переході на чисту та стійку енергію.
   Всі учасники курсів залишились задоволеними набутим досвідом, дехто із них висловив сподівання щодо продовження курсів.
   По закінченню навчання керівник проєкту проф. Геннадій Голуб, та ментори доц. Наталія Цивенкова та проф. Юрій Ромасевич вручили кожному учаснику курсів відповідний диплом. Також учасники заповнили опитувальник, в якому виклали власне бачення користі отриманого досвіду.

 

Бажаємо всім науково-педагогічним працівникам-учасникам курсів подальших успіхів!
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook