Січеславський рейд до ЗСУ

14 листопада 2023 року
  Вдячний керівництву НУБіП України за благословення на черговий артволонтерський рейд допомоги нашим захисникам. 08-12 листопада 2023 р. разом зі славетним гуртом «Арт-десант» на чолі з ветераном-добровольцем ЗСУ, головою ГО «Всеукрїнське об'єднання учасників бойових дій, волонтерів, ветеранів, інвалідів» Олегом Біликом, народною артисткою України Лесею Горовою та юною зіркою Олесею Кічук ми здійснили рейд Дніпропетровською областю.

  Наш волонтерський колектив підтримує українських бійців в боротьбі з російськими окупантами на передовій з 2014 року. Ми привезли нашим Героям не тільки свої пісні, патріотичні книги, смаколики, але й 6 бойових дронів, які вже працюють біля Бахмута… Полігони біля Новомосковська, Новотроїцька, Черкаського, Гвардійського – одні з найпотужніших центрів підготовки ЗСУ. Саме тут наша арткоманда за три дні дала 8 концертів «під дощем» для сотень військових ЗСУ, харчуючись солдатською кашею, рейдуючи лісами і степами козацької Січеславщини біля легендарної ріки Самари.

  Власне, концерти – не вельми точне означення тих дійств, одкровень, потоків вдячности й захоплення мужністю наших Героїв. Щирі бесіди перед і після концертів ще раз засвідчили, що Воїнам ЗСУ дуже потрібна наша увага й розуміння того, що і кого вони захищають.

 

  Звісно, ваш автор не втратив нагоди запросити сучасних козаків і козачок та їхніх дітей на навчання у найкращий ЗВО України – НУБіП. І це, до речі, викликало значно більший інтерес, ніж я передбачав. Воїни уважно слухали, запитували, записували контакти, вивчали наші інформаційні буклети… Отже, наші Воїни не сумніваються в Перемозі!

 

  Не обійшлося й без пригод. Одна з особливостей рейдів для ЗСУ – небезпечні сюрпризи. А для наших артисток, – м’яко кажучи, шок: після концерту вони зайшли в санвузол, де біля обігрівача «гламурнєнько» грілася змія, яка загрозливо шипіла й кидалася назустріч. Це була ядовита гадюка Нікольського… Але це не найбільша небезпека таких рейдів…

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02zdr4c8KpT7QJr4vii18BUvj97k7jv45w38pN4RkWf1jxndt28uEjLRhR8erCXitYl&id=100001627735232&notif_id=1699868516808922&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

 

  Ця страшна війна мусить стосуватися кожного з нас. Без виключення. Не тільки тих Найкращих – святих Героїв-Воїнів ЗСУ, які рятують Україну і увесь адекватний світ від рашистської зарази ціною свого життя чи здоров’я... Допомагаймо, хто чим може!
  Чудово, що наш славетний НУБіП України ще раз довів, що і у справі допомоги ЗСУ він – один з найкращих! До нових звитяг, братове!

Володимир Гонський,
ННЦ виховної роботи і соціального розвитку,
«Волонтер року» 2017 й 2019 рр.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook