Урочиста академія посвяти першокурсників в студенти Бережанського агротехнічного інституту

5 жовтня 2023 року

DSC 0111Студент – ім’я твоє прекрасне,
Це молодість і оптимізм,
Невтомна праця, гострий розум,
Душа пісенна та професіоналізм! 

    Традиційно в переддень нового навчального року Україна урочисто відзначає День знань, а навчальні заклади посвячують у студенти своїх першокурсників.  І у  нашій дружній освітянській родині відокремленого підрозділу національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанського агротехнічного інституту» 4 вересня 2023 року відбулася  урочиста академія посвяти першокурсників в студенти Бережанського агротехнічного інституту.  

    На жаль, цьогорічне свято забарвлене нотами суму та скорботи. Страшним лихом увірвалась у наше життя широкомасштабна війна, яка кожного дня забирає життя кращих українців, руйнує навчальні заклади, будинки, цілі міста. Вже другий рік поспіль учні шкіл та студенти вишів не мають змоги повноцінно отримувати знання у навчальних закладах, навчаючись у підвалах під звуки сирен та вибухи.

     Не всі, хто б цього хотів, не всі,  змогли стати до  лав студентів - обов’язок покликав їх у бойові шеренги. Це воїни, які зараз боронять незалежність нашої держави, для того, щоб жила і процвітала наша Україна. Кращі з кращих поклали на вівтар незалежності України найцінніше – своє життя. Тому захід розпочався із вшанування хвилиною мовчання всіх тих, хто віддав своє життя за єдину Україну, за її свободу та незалежність, за її нове - європейське майбутнє.

DSC 0006    З вітальними словами та щирими настановами до студентів і усіх присутніх звернувся  директор Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний інститут», професор Мирон Миколайович Жибак, який разом із заступницею директора з навчальної та навчально-методичної роботи кандидаткою технічних наук  Білик Степанією Григорівною та завідувачкою навчальним відділом кандидаткою економічних наук Христенко Галиною Михайлівною  урочисто вручили  першокурсникам символічні Ключ Знань, Студентський Квиток та Залікову Книжку. Декани факультетів  - кандидатка економічних наук, доцентка Ярема Любов Василівна,  кандидат технічних наук, доцент  Бунько Василь Ярославович, кандидат технічних наук, доцент Фльонц Олег Володимирович,  повязали урочисті стрічки студента Бережанського агротехнічного інституту.

DSC 0061DSC 0041      На успішне навчання та плідну працю першокурсників благословили о. Володимир та о. Василь.

DSC 0109DSC 0149   До учасників урочистої академії з привітаннями звернулися міський голова Ростислав Бортник, заступник голови Ради роботодавців факультету економіки і природокористування керуючий Бережанського відділення ощадбанку Володимир Ципліцький та від імені усіх студентів заступниця голови студентського самоврядування Лужна Діана.

DSC 0249DSC 0344     Музичним дарунком для усіх присутніх було чудове виконання пісень «Сила роду» Кароліною Сутою та «У нас є все» Плонкою О.Р.  Не залишила нікого байдужим чуттєвим виконанням патріотичної  поезії Маряна Левкович. Завершилось урочисте дійство   запальною коломийкою у виконанні танцювального колективу «Акцент» (керівник Анастасія Засєдко).

DSC 0098DSC 0276DSC 0320DSC 0296DSC 0422    Щиро вітаємо усіх першокурсників у нашій дружній інститутській родині і бажаємо успішного навчального року, а Україні -  перемоги!

     Уклінна подяка ЗСУ за можливіть провести урочистий захід та  розпочати навчання у новому навчальному році.

Відділ гуманітарної освіти,
 виховання і студентських справ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook