Перша перемога у футбольному сезоні 2023-2024

27 вересня 2023 року
  26 вересня відбувся перший тур XXIV Чемпіонату міста Києва серед студентських команд закладів вищої освіти. О 13:00 на стадіоні НУБіП України зустрілися збірні Національного університету природокористування України та Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».
  Після тривалої перерви команди зійшлися у запеклому протистоянні. Шалена підтримка вболівальників і ректора Станіслава Ніколаєнка надихала наших гравців на перемогу. З перших хвилин зустрічі збірна НУБіП України домінувала на полі. У першому таймі гравці команди КПІ вдало захищалися, встигали перекривати центральну зону. Хотілося б відмітити гру воротаря КПІ Олеся Колоса, який впевнено працював на виходах і керував захисниками. Гравці збірної НУБіП України, зіткнувшись з організованим захистом суперника, побудували свій напад дуже активною грою на флангах. Але у першому таймі реалізувати гольові моменти не вдалося жодній команді.
 
 
  На початку другого тайму гравці КПІ порушили правила на лівому фланзі і Артем Кияниця (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») вдало реалізував штрафний удар, вивівши свою команду вперед. Збірна КПІ намагалася атакувати, але їм завадила повітряна тривога, через яку прийшлося призупинити матч.
  Після відновлення гри, малюнок поєдинку не змінився, наші хлопці тиснули суперника на їх половині поля, прицілюючись у ворота КПІ. Євген Мельничук (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») віддав передачу Денису Бондарю (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»), той випередив захисника КПІ і влучним пострілом завершив удар. Отже рахунок став 2:0 на користь НУБіП України.
 
 
  До кінця матчу гравці обох команд активно намагалися відбирати м’яч, але не дивлячись на взаємне бажання команд забити ще, рахунок у грі більше не змінився.
 

Вітаємо наших футболістів і тренера Сергія Швеця із вдалим початком сезону!

 
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook