ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

22 серпня 2023 року
Традиційно новий начальний рік у Боярському фаховому коледжі розпочинається засіданням педагогічної ради, яке відбулося 17 серпня 2023 року, де педагогічний колектив обговорив ряд важливих питань.
Сергій КРОПИВКО, директор коледжу, вручив грамоту та вітання Іванні ГЕТМАНЬЧИК., заступнику директора з виховної роботи, згідно рішення Вченої ради університету з присвоєнням їй звання «Заслужений працівник НУБіП України», а також представив та привітав нових членів педагогічного колективу, побажав успіху та творчих звершень.
Засідання педагогічної ради відбулось згідно з порядком денним.
На початку роботи було затверджено склад і план роботи Педагогічної ради на 2023–2024 навчальний рік, які представив заступник директора з навчальної роботи Віктор СИДОРКО.
З рішенням кадрової комісії на заміщення вакантних посад викладачів Боярського ФК НУБіП України присутніх ознайомив директор коледжу Сергій КРОПИВКО, а також виніс на обговорення проект Постанови КМ України щодо Переліку галузей знань і спеціальностей 2023 року, де Педагогічною радою були ухвалені відповідні рішення.
Аліна КРАВЦОВА, інспектор з охорони праці та БЖД, розповіла присутнім про підготовку коледжу до нового 2023-2024 навчального року та щодо безпечного початку освітнього процесу в коледжі в умовах воєнного стану.
Наталія ГАПОНЮК, методист НМК, доповіла про результати огляду навчальних аудиторій, а також представила на розгляд та затвердження графік проходження курсів підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників у 2023-2024 навчальному році.
Ілона ПАШЕНЦЕВА, завідуюча лабораторією інформаційного забезпечення довузівської підготовки та профорієнтаційної роботи, доповіла про результати вступної кампанії 2023 року.
Педагогічна рада затвердила голів циклових комісій і графік освітнього процесу на 1 семестр 2023-2024 навчального року (доповідачі: СИДОРКО В., ЯЩЕНККО Л.)
Заступник директора з виховної роботи Іванна ГЕТМАНЬЧИК виступила з питанням формування академічних груп і призначенням класних керівників.
Віктор СИДОРКО, заступник директора з навчальної роботи, проінформував колектив про підготовку до проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійних програм зі спеціальностей підготовки здобувачів фахової передвищої освіти: 051 ЕКОНОМІКА, 075 МАРКЕТИНГ, 275 ТРАНСПОРТНІ ТЕХНОЛОГІЇ (на автомобільному транспорті).
Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, педагогічна рада прийняла відповідні рішення.
 
                                   Олена МІКОСЯНЧИК, секретар педагогічної ради

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook