Випускниця бакалаврату Анастасія Гуд продовжує навчання в магістратурі НУБіП України за спеціальністю «Філологія (перша мова – англійська)», бо тут приємно навчатися і розвиватися

24 липня 2023 року
  Вітаю! Мене звати Анастасія Гуд. Цьогоріч я успішно закінчила бакалаврат у НУБіП України за спеціальністю 035 «Філологія (перша мова – англійська)» і вирішила продовжити навчання та отримати ступінь магістра, щоб вдосконалити свої уміння і навички, адже робота у царині перекладу потребують багато зусиль, часу та практики.

  Звісно ж, для цієї важливої місії я обрала НУБіП України. Ви запитаєте чому саме цей університет, адже є безліч інших? А відповідь проста – мені тут подобається. Адже я знайома вже із більшості викладачами та студентами. Тут приємно навчатися та розвиватися, а ще в НУБіП України є безліч цікавих і захопливих програм, як провести свій вільний час з користю та розвивати свої таланти. Всі викладачі лояльні та компетентні, залюбки допоможуть тобі вирішити будь-яке питання.
  Сподіваюся, що й надалі від навчання у рідному університеті я отримаю тільки позитивні враження, удосконалю здобуті знання для побудови кар'єри.


Анастасія Гуд,
випускниця групи ФілА -18002

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook