Переддипломна практика для агронома – шлях у майбутнє !

16 травня 2023 року

Розвиток агропромислового комплексу України вимагає раціонального поєднання теоретичних знань майбутніх спеціалістів-аграріїв з умінням вирішувати питання на виробництві.

Переддипломна практика студентів - випускників  – невід’ємна складова  освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня фаховий молодший бакалавр, важлива та обов’язкова ланка підготовки висококваліфікованих фахівців, забезпечення їхньої конкурентоспроможності й можливості працевлаштування на вітчизняному та європейському ринках праці.

Особлива увага у цьому напрямку приділяється при підготовці майбутніх агрономів у ВСП « Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової »НУБіП України. На технологічному відділенні відповідно до навчального плану  студенти ІУ курсу групи А-41 спеціальності 201

«Агрономія» проходять переддипломну практику у передових сільськогосподарських підприємствах Чернігівської області та за її межами .

Проходячи всі етапи на виробництві, студенти коледжу не тільки поглиблюють теоретичні знання, але й проходять через процес самооцінки своїх знань та навичок, своїх якостей, усвідомлення того, наскільки рівень їх професійного становлення відповідає вимогам, як начального закладу, так і підприємств, що є базами  працевлаштування для майбутніх фахівців.

Той, хто хоче в цьому житті чогось досягти, зокрема й матеріального благополуччя, має працювати. До того ж, сьогодні в Україні, агроном — це найперспективніша професія. Подивіться, як швидко розвивається наш аграрний сектор. Зараз тут впроваджуються найбільш передові технології. Тож і наші випускники, майбутні спеціалісти - аграрії, будуть причетні до цих процесів.

 

 

 Керівник практики  Олена КУЧЕРЯВЕНКО

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook