Орина Сергійчук: за якісною освітою на факультет ветеринарної медицини НУБіП України

2 травня 2023 року
ФВМ НУБіП України

     Сергійчук Орина: – "Мені 20 років і Київ – моє рідне місто за народженням й за серцем. Наразі навчаюся на першому курсі факультету ветеринарної медицини в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Саме в стінах цього славетного Університету із 125-річною історію я втілюю мрію свого дитинства – стати лікарем ветеринарної медицини!

   Усе почалося з великої любові до тварин та бажання дізнатися про них більше. Вдома завжди було кого досліджувати – хом’яків, рибок, черепаху, собак, кішку.

 

   Після закінчення дев’яти класів школи № 277 (м. Київ) з поглибленим вивченням англійської мови, я вступила до польського технікуму «Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Franciszka Stefczyka w Czernichowie». Це був яскравий період мого життя: нова країна, незабутні враження, цікаві друзі та своєрідна культура. На завершенні навчання отримала диплом техніка ветеринарної медицини зі спеціалізацією – виконання допоміжних дій у сфері ветеринарних послуг, ветеринарного контролю та нагляду, а також з розведення та штучного осіменіння тварин. Крім того, отримала сертифікат про проходження навчання за напрямом «штучне осіменіння великої рогатої худоби та свиней». Польські професійні іспити склала на найвищий бал.

   Завдяки навчанню в польському технікумі набула необхідних практичних навичок з ветеринарного фаху та досконало оволоділа польською мовою.
   Після закінчення технікуму переді мною постав дуже складний вибір, бо на той момент я вступила до двох університетів одночасно. НУБіП України – для здобуття вищої освіти з ветеринарного фаху та Uniwersytet Przyrodniczyw Lublinie– для навчання на біхевіориста. Через війну в Україні, я вагалася, який з університетів обрати. Мене переповнювали думки про те, щоб залишитися навчатися у Польщі задля безпеки, але серце підказувало йти далі до своєї мрії. До того ж, прийшло усвідомлення наскільки важлива для мене Батьківщина.
   Сьогодні я радію, що не помилилася і обрала факультет ветеринарної медицини у Національному університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ).

 

   Вірю в те, що завдяки навчанню на цьому факультеті мені вдасться зійти на останню сходинку до своєї мрії та отримати фах лікаря ветеринарної медицини, а, в майбутньому, стати високоякісним фахівцем, гідним своєї професії.

   Вікторія Грищенко: "Прийняття молодою людиною доленосного рішення, пов’язаного з майбутньою професію, як правило, починається з мрії, світлих думок і прагнення досягти певних вершин у тій справі, яка відповідає її внутрішньому стану і життєвим вподобанням. Адже майбутню професію потрібно спочатку полюбити, щоб потім присвятити їй все своє життя. Це допоможе подолати усі труднощі на дорозі професійного становлення і тоді, отримані у роботі результати, будуть найкращим підтвердженням колись зробленого серцем вибору".

Орина Сергійчук , староста 9 групи, 1 курсу (СК)
Вікторія Грищенко, професорка кафедри біохімії і
фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook