Ректорат: набір до аспірантури, діалог зі студентством, підготовка до 125-річчя НУБіП України

17 квітня 2023 року

 

 

17 квітня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про санітарно-епідеміологічну ситуацію, стан підготовки ювілейного видання. Уточнюється програма відзначення 125-річниці університету. 18 квітня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбудеться засідання приймальної комісії щодо надання допуску до складання вступних іспитів до аспірантури.

 

  Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко повідомив про завершення подачі заяв для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад професорів кафедр та директора наукової бібліотеки. З претендентами за традицією співбесіду проведе ректор.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про подання до МОН України уточненого тематичного плану досліджень університету на 2023 рік у зв’язку із змінами обсягів фінансування, стан підготовки міжнародної наукової конференції, заплановане засідання міждисциплінарної робочої групи з покращення практики застосування принципів біоетики в університеті, конференцію Спілки молодих вчених, науково-технічні заходи до 125-річчя університету.

 

  Начальник відділу дистанційного навчання та співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про перебіг освітнього процесу в інститутах та коледжах, який проходить в очному форматі. Цьогорічні випускники активно реєструються на складання НМТ та подальшого вступу до НУБіП України. Доручено в усіх відокремлених підрозділах провести зріз знань з усіх базових дисциплін.

  Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко проінформував про відбір дев’яти аспірантів для участі в програмі обміну за проєктом UNIgreen.
  Завідувач кафедри військової підготовки Валерій Шевчук доповів про ситуацію з облаштуванням ліцензованого тиру та заходами до 125-річниці вишу.

 

  Заступник голови Сенату Студентської організації Олександра Калініченко проінформувала про завершальне коло меморіалу-змагання з футболу імені Сергія Романчука, яке відбудеться 18 квітня, та фінальної стадії розробки Корпорації НУБіП до 125-річчя.
  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька закцентувала на необхідності виконання договорів про надання освітніх послуг та ліквідації заборгованості за навчання.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук наголосив на продовженні освітнього процесу для студентів усіх курсів. 20 квітня о 1315 в актовій залі відбудеться зустріч ректорату зі старостами 2 курсу, старостами та їхніми заступниками 3 курсу. У межах профорієнтаційної роботи триває навчання на підготовчих курсах, для участі в олімпіаді для вступу в університет зареєструвалося понад 2300 осіб. До речі, невдовзі реєстрація завершиться і буде проведений перший етап олімпіади, зазначив відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський.

  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – забезпечувати якість навчального процесу і перебіг очних занять; оновити положення про акредитацію; розглянути і упорядкувати всі навчальні плани і програми (у два етапи і з залученням деканатів факультетів, директоратів ННІ і ректорату). Василю Шинкаруку і Сергію Кваші – підготувати зустріч зі старостами 2-х - 3-х курсів, визначившись з тематикою. Олегу Самсонюку – завершити найближчим часом реконструкцію Алеї слави; підготувати нараду з енергозбереження. Оксані Барановській – запропонувати форму університетських грамот і подяк до 125-річчя університету; підготувати на 27 квітня нараду з планування. Олександру Лабенку – приділити увагу запрошенню на ювілей іноземних гостей, особливо для участі у офлайн-заходах. Вадиму Кондратюку – підключати до відзначення ювілею університету фінансові можливості НДГ, відокремлених структурних підрозділів, бізнесу; спланувати звітно-виборчу конференцію Ради молодих вченихВасилю Шинкаруку і Миколі Михайліченку – організувати і провести збори трудового колективу наукової бібліотеки НУБіП з обговоренням програми кандидата на посаду директора цього підрозділу. Миколі Михайліченку – організувати співбесіди ректора з претендентами на вакантні посади професорів, які подали документи для участі в конкурсі.

 

  

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook