Майстер-клас читання онлайн лекцій від Олександра Вальчука

31 березня 2023, 17:53
ФВМ НУБіП України

   Сьогодні, 31.03.23 р. для студентів 4-го курсу ОС «Магістр», гостей та співробітників факультету завідувачем кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин ФВМ НУБіП України, доцентом Олександром Вальчуком була прочитана відкрита онлайн лекція на тему «Фізіологія родів у тварин».

   Роди можна назвати ключовою ланкою в процесі репродукції тварин. Від їх перебігу залежить виживання популяцій тисяч видів ссавців, які населяють нашу планету. А у підсумку – і доля людства, для якого сільськогосподарські тварини є джерелом продуктів харчування. Мільйони років еволюції створили досконалий механізм народження нащадків, пізнання якого йде не так швидко, але науковці та практики галузі ветеринарного акушерства накопичили багато знань, які стануть у нагоді лікарю ветеринарної медицини. Майстер-клас на цю тему провів для студентів завідувач кафедри Олександр Вальчук. План лекції і її зміст були демонстрацією високих освітніх стандартів, глибокого теоретичного і практичного розуміння теми.

   Про великий інтерес до теми родів у тварин свідчила велика кількість цікавих запитань, які студенти задали в кінці лекції.

Доц. В.Лакатош
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook