«Тризубчик» – зернятко з колосків НУБіП

21 березня 2023 року

  Світоглядова, екзистенційна війна з рф як ніколи раніше потребує згуртованості, зміцнення національно-патріотичної самосвідомості українства. Зернятка – і плід, і корінь у цих надважливих процесах – наші діти, майбутні фахівці, креативний потенціал яких буде спрямовано на відродження й відбудову сильної й прогресивної, але водночас закоріненої в традиціях національного образу буття України. 

  До 125 річниці Університету дитячий навчально-патріотичний клуб «Тризубчик» готується до виставки малюнків на тему «Тризубчик НУБіП зростає в Тризуб України».
 
 
  У свої малюнки діти вкладають усю любов до Батьківщини, уявляють її майбутнє, пишаються минулим. У цьому їм допомагають провідні фахівці відділу виховної роботи та студентських справ Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Микола Литвин і Володимир Гонський.
  
 
  Свої малюнки для виставки вже завершили Анастасія Тернецька, Олександр та Іван Дворник, Богдан і Домініка Здоровець, Анна Болбот, Святослав і Богдан Арнаута, Владислав Сендонін, Анна та Єгор Мисько, проте деякі роботи ще доопрацьовуються.
Зі значним відсотком вірогідності
Розвідка донесла про можливість
Скорого народження тут Гідності
Й Віри у Добро і Справедливість…
                                          Олександр Ірванець
  
  Бажаємо маленьким митцям натхнення для подальших звершень!
 

Слава Україні!

Слава НУБіП України!

Слава Збройним Силам України!

 
 
Олександра Соколова,
провідний фахівець відділу виховної роботи

та студентських справ ННЦ ВР і СР 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook