Організований початок офлайн навчання – ключове питання старостату

3 березня 2023 року

   Відповідно до графіку освітнього процесу, затвердженого наказом від 22.11.2022 р. № 897, з 6 березня повертаються до аудиторій здобувачі освіти 1 та 4 курсів, а також магістри 1 року навчання.

   Організований початок офлайн навчання на факультету аграрного менеджменту обговорили зі старостами академічних груп на щотижневому старостаті. 
   Старостам анонсовано зміни до розкладу навчальних занять на період офлайн навчання.
   Вкотре, було наголошено на правилах поведінки в умовах воєнного стану в Україні, протиепідемічних заходах під час організації освітнього процесу в НУБіП України та алгоритмі дій при сигналі «Повітряна тривога».
   Заступник декана Лариса Карпенко зупинила увагу на деяких пунктах протиепідемічних заходів, а саме, перебування в корпусах університету й аудиторіях відбувається тільки за умови одягненої захисної маски/респіратора та вимозі розміщуватися в аудиторії за партами і столами в «шаховому порядку» з дотриманням фізичної дистанції щонайменше 1,5‒2 м.
   Заступник декана Людмила Чорненька зосередила увагу старост 3 курсу та магістрів 1 року навчання на проходженні виробничої практиктики після 2 семестру 2022-2023 навчального року.
   Відповідальними за практичну складову науково-педагогічними працівниками випускових кафедр вже проведено наставновчі зустрічі зі студентами та визначено завдання по підготовці до проходження виробничої практики.
   Старости прозвітували про стан справ у групах та готовність студентів 1,4 курсів і магістрів до офлайн навчання.
   На зустрічі було обговорено ряд інших питань життєдіяльності факультету.
 
Наталія Шептун, секретар деканату 
факультету аграрного менеджменту
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook