Викладачі кафедри фінансів запросили на навчання студентів із Житомирського агротехнічного фахового коледжу

14 лютого 2023 року
   13 лютого 2023 р. доценти кафедри фінансів Аліна Буряк і Галина Скрипник відвідали Житомирський агротехнічний фаховий коледж з профорієнтаційною роботою, де мали можливість зустрітись із студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Не зважаючи на воєнний стан в країні і загрозам ракетних обстрілів, основна частина студентів залишилась навчатись у коледжі і прагнуть продовжити навчання за фахом Україні, лише одиниці виїхали за кордон.
    В ході зустрічі студенти були ознайомлені з основними перевагами і можливостями навчання в НУБіП України за обраним фахом. Під час жвавої дискусії студенти цікавились умовами вступу, навчанням і проживанням в студентському гуртожитку.
    Викладачі акцентували увагу на можливостях навчання за кордоном і отримання подвійного диплому, проходження виробничої практики із подальшим працевлаштуванням. Розповіли про діяльність студентської організації, наукові та спортивні досягнення наших студентів, діяльність гуртків і секцій, де можна займатись після аудиторних занять.


     Користуючись нагодою викладачі запросили студентів на День відкритих дверей, а також прийняти участь у V Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів», організованою кафедрою фінансів. Студенти із задоволенням прийняли запрошення і бажають відвідати НУБіП України весною для більш детального ознайомлення з університетом та можливостями навчання за обраним фахом.

    На завершення викладачі побажали студентом успішного завершення коледжу і зустрічі в стінах університету!
   В організації зустрічі хочемо подякувати завідувачу економічного відділення Муляр Тамарі Станіславівні, заступнику директора з виховної роботи Оліфір Ірині Андріївні!
 
Аліна Буряк, Галина Скрипник
доценти кафедри фінансів

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook