Звіт про роботу за 2022-2023 рр

А зараз до вашої уваги представлення юридичного факультету. Так, це доволі специфічний і дуже цікавий факультет. Юрфак це одна велика сім’я! Ще з молодших курсів, ми встановлюємо зв’язки на майбутнє. Корупція це не про нас, ми тут задля того, щоб пам’ятати всі кодекси і вдало користуватися ними. А якщо не пам’ятаємо, то використовуємо головне правило – впевненість, це наше все.

 

Студентська організація - головні особи на рівні студентського життя. Саме вони реалізують шалені ідеї, здійснюють всі заходи, несуть на своїх плечах подальший розвиток і підтримання приємної атмосфери. Хто, як не вони можуть об’єднати всіх студентів.

Наша команда доволі цікава, адже тут всі такі різні, але об’єднані спільною метою люди, з якими завжди весело. Саме вони підтримують той добрий і водночас цікавий темп навчання.

Отже, до Студентської Організації входять: науковий відділ, відділ мас-медіа, спортивний та кіберспортивний відділи, а також соціальний та культ-масовий відділи.


Розглянемо декілька подій наших команд за невеликий термін. Почнемо з наукового відділу. 11.11.22 відбувся перший тур дебатів, де юридичний факультет здобув перемогу над інститутом лісництва. А також у номінації «Найкращий спікер Інтелектуальних дебатів» перемогу отримав студент юридичного факультету - Шостак Андрій.

 

Мас-медіа відділ капітально змінив стиль деяких месенджерів нашого факультету.

Команда відділу приклала зусиль та реогранізувала сторінку Instagram доповнюючи її гармонійним дизайном. Тепер активніше ведеться публікація всіх подій та досягнень на сторінці Facebook. А дізнатися про актуальну інформацію, деталі заходів та різноманітні конкурси можна в Telegram каналі факультету.

Ці зміни важливі, оскільки соціальні мережі дають змогу тримати зв‘язок зі студентами та відповідати на запитання, які в них виникають.

 

Спортсмени юридичного факультету взяли неймовірну участь та 4 місце на турнірі з тенісу. До того ж спортивний відділ здобув перемогу над ЕАЕ (навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження) у фантастичній другій грі з міні-футболу. У листопаді відбувся турнір з шахів у якому юридичний факультет теж брав участь. Необхідно додати, що атмосфера всіх спортивних заходів була незабутньою завдяки вболівальникам, які шалено та активно підтримували наших спортсменів на кожній грі з плакатами та прапорами. Все як потрібно.

 

Соціальний відділ відповідально поставився до агітації студентів на вигул собак з тимчасового притулку тварин на ВДНГ, тож бажаючі знайшлись!

 

Цього семестру були проведені декілька цікавих змагань з відео ігор, зокрема, юридичний факультет взяв участь у турнірі з PUBG Mobile.

 

19 вересня юридичний факультет НУБіП України радісно зустрів першокурсників на офіційній посвяті, де першокурсники отримали свої студентські. А вже 23.09.22 відбулася неофіційна посвята у форматі "Вечір знайомств", де наші першокурсники змогли відпочити та отримати багато чудових емоцій. Студенти грали в ігри, співали та обговорювали цікаві теми.

 

07.10.22 спробували себе у гумористичному напрямку та організували «Дебют першокурсника» між групами, щоб ближче познайомитись. А також разом із студентами факультету землевпорядкування збирались грати в мафію.

 

          Підсумовуючи, наша студентська організація приклала дійсно багато зусиль цього навчального семестра. Попри те, що у кожного відділу є свої повноваження, обов’язки та завдання, ми спільно допомагаємо одне одному, тому що ми одна команда. Злагоджена робота для нас - все!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook