Кафедра фізичного виховання провела профорієнтаційну зустріч з учнями Київського обласного ліцею фізичної культури і спорту

1 лютого 2023 року
  Звідновленням навчального процесу у школах, кафедра фізичного виховання розпочала активну профорієнтаційну діяльність серед майбутніх випускників шкільних навчальних закладів. Так, 31 січня 2023 року завідувач кафедри Микола Костенко та старші викладачі Сергій Вербицький, Олена Отрошко і Світлана Гордєєва відвідали Київський обласний ліцей фізичної культури і спорту у місті Біла Церква.
 
  У ліцеї навчаються та тренуються спортсмени з різних видів спорту: баскетболу, волейболу, вільної та греко-римської боротьби, легкої атлетики, плавання та інших.
  Микола Костенко розповів учням про НУБіП України, зручне місце розташування студентського містечка, можливість навчання за програмою подвійного диплому, стажування за кордоном і запросив на навчання зі спеціальності «Фізична культура і спорт». Майбутні випускники дізналися про наявну матеріальну базу та успіхи студентів-спортсменів нашої кафедри.
 
  Олена Отрошко і Світлана Гордєєва ознайомили спортсменів з умовами вступу та можливостями працевлаштування наших студентів і випускників.
 
  Сергій Вербицький розповів про збірні команди та спортивні секції нашого університету, їх досягнення та перспективу підвищення спортивної майстерності студентів під керівництвом досвідчених тренерів кафедри фізичного виховання.
 
  Під час профорієнтаційної бесіди пролунав сигнал «Повітряної тривоги», тому її продовження довелося проводити в шкільному укритті. Загалом, інформацію прослухали близько п’ятдесяти майбутніх випускників ліцею. Більшість учнів зацікавилися здобуттям спеціальності у НУБіП України та виявили бажання завітати до нашого університету на екскурсію до студентського містечка та спортивного комплексу.
 
 
Олена Отрошко,

старший викладачкафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook