Шамборська Варвара: «Моя мрія – стати ветеринарним лікарем і я обираю факультет ветеринарної медицини НУБіП України»

15 грудня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   Вибір професії – чи не найважливіший крок у житті кожної людини. Багато школярів і їх батьки починають цікавитися закладами вищої освіти України ще за довгого до вступу. Приємно, що випускниця школи Варвара Шамборська обрала спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Під час очної екскурсії Варвара ознайомилась із структурою факультету ветеринарної медицини, розказала про себе і поділились своїми враженнями.
   - Розкажіть про себе, чим цікавитесь.
   - Мене звати Варвара. Я проживаю у м. Київ. Вчуся в 11 класі та займаюся кінним спортом. Дуже люблю тварин, та особливо коней. На разі, багато часу приділяю коням і тренуванням. Мій кінь отримує багато любові, ласки і турботи.
   - Чому Ви зацікавилися навчанням на факультеті ветеринарної медицини?
   - Довго думала з чим хочу пов’язати своє життя, але завжди розуміла, що тварини будуть займати велику його частину. Коли мій кінь захворів і його вилікували я зрозуміла, що хочу вчитися на ветеринарного лікаря, щоб допомагати тваринам, рятувати життя, навіть коли кажуть, що це неможливо. Тварини також заслуговують якісне лікування, як і люди!
   - Звідки Ви дізналися про факультет ветеринарної медицини НУБіП України?
   - Про факультет ветеринарної медицини НУБіП України, я дізналася з соціальної мережі Instagram, коли шукала куди поступити на лікаря ветеринарної медицини. Хочу зазначити, що дана сторінка дуже цікава і на ній величезна кількість інформації. Мені було важливо ознайомитись з матеріальною базою на факультеті ветеринарної медицини, тому вирішили приїхали до Університету і побачити все своїми очима.

 

   - Яке у Вас враження від знайомства з факультетом і його структурними підрозділами?
   - Мені дуже сподобався факультет ветеринарної медицини та університет в цілому. Я ознайомилася із територією університету, у 12 корпусі відвідала навчальні лабораторії та лекційні аудиторії, вразив музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка з величезною кількістю унікальних препаратів, секційні зали, де займаються студенти.

   Також приємно було відвідати ННВЦ Клінічний центр «Ветмедсервіс» з клінікою дрібних і продуктивних тварин, лабораторії для дослідження крові, банк крові, госпіталь для тварин, кабінети для УЗД- та рентгенодіагностичних досліджень.

   - Варвара, що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?
   - У першу чергу, міцного здоров’я, закінчення війни і нашої перемоги та швидшого повернення до безпечного і мирного життя. По-друге, вступити на омріяну спеціальність. По-третє, упевненості в собі та реалізації всього задуманого. Нехай щастить!

   Дякуємо Варварі за те, що відвідала наш Університет, і бажаємо успішного вступити на омріяну професії.

 

Розмову провів Тарас Савчук,
заступник декана ФВМ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook