«Спасибі, вчителю, за все…»

30 вересня 2022 року

За кожен день і кожне щире слово,
За ніжність й ласку в радості й журбі.
За те, що в коледжі завжди чудово,
Викладачу, ми дякуєм тобі!

У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління. Напередодні Дня працівника освіти в ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової НУБіП України» відбулись урочистості з нагоди професійного свята.

Талановита студентська родина під керівництвом наставників Ольги НАУМЕНКО, Лесі МОВЧУН, Марії ГЕРАСИМЕНКО та Євгена ЄПІКА підготували святкову виховну годину. Під час якої в теплому родинному колі дарували свої музичні вітання всім працівникам коледжу Яна Салівон (група Ф-21), Аня Мартишевська (група О-21), Євген Шидловський ( група М-21), Олександра Добробоженко (група О-31), Дарина Новік (група №3).

З вітальним словом до педагогічного колективу звернувся директор коледжу Андрій МАТВІЄНКО: «У вчителя сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від педагога в великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання наших студентів будувати сучасне суспільство. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідного міста».

Голова студентського самоврядування  Віталій ТКАЧЕНКО висловив слова вдячності від всієї студентської родини: «Ми дякуємо Вам за тепло Ваших слів, за підтримку, за збагачення наших духовних світів. Пройдуть роки, і фундамент, що заклали саме Ви кожному студенту, молодій людині, укріпне, на ньому ми будуватимемо особисте життя, надійне мирне майбутнє, і ми Вас згадуватимемо з вдячністю».

Під час урочистостей на сцені радував народний аматорський  хореографічний колектив «Ярославна» та зразковий хореографічний колектив  «Спалах», саксофоність Віталій ЄМЕЦЬ.

Шановні освітяни нехай же кожен новий навчальний рік посилає вам розумних, добрих і вдячних студентів.

 

 

 

Куратори Леся МОВЧУН і

Ольга НАУМЕНКО

 

 
G
M
T
Y
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Звуковая функция ограничена 200 символами
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook