Квест першокурсника на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

5 жовтня 2022 року
   Традиції, які багато років тому були започатковані на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, з радістю і великим натхненням підтримали першокурсники і 2022 року вступу.

   Молодь завжди є активною, з прогресивними ідеями, бажанням змін, прагненням отримувати знання і вміння, патріотична, формує в собі особистість. Позаду – шкільні роки, попереду – цікаве і насичене різноманітними заходами студентське життя. До якого кожен прагнув, визначався із майбутньою професією, вибором навчального закладу. І ось мрія збулась! Вчорашні абітурієнти – сьогодні студенти НУБіП України! Зараховані студентами 1-го курсу омріяного факультету! І не помилились із вибором! Всі студенти факультету дуже гарні і талановиті, відверті і товариські, кожен радий прийти на допомогу товаришу. Ми вже – команда! Першокурсники – це частинка великої родини – факультету тваринництва та водних біоресурсів.
   Тож Студентська організація факультету тваринництва та водних біоресурсів влаштувала урочисту посвяту першокурсників в лави студентів!

   Захід було проведено з метою знайомства першокурсників з чарівною, привабливою територією, ботанічним садом та корпусами Університету!

   «Квест першокурсника», саме таку назву мав проведений захід, участь у якому взяли більше 130 студентів! Проходячи квест, усі були розподілені на команди, кожна з яких, виконуючи завдання, дізнавалася щось нове та цікаве про стіни університету, грали в «крокодила», відтворювали відомі стародавні та сучасні картини, грали в дартц, проходили вікторину про славетний НУБіП.

   Зауважимо, що саме завдяки такій нестандартній посвяті нам вдалося об’єднати першокурсників між собою та студентами інших курсів, показавши їм, що факультет тваринництва та водних біоресурсів – це не просто факультет який надає знання та спеціальність у майбутньому, а ще й велика дружня родина!

   Ви тільки погляньте на ці емоції та щиро усміхнені обличчя студентів-першокурсників! Побажаємо їм легкого та цікавого навчання, щоб незважаючи на наше сьогодення, вони досягали своїх цілей та висот у майбутній професії!
   Вітаємо наших першокурсників у великій родині нашого факультету!!!

Софія Вернидуб,
голова Студентської організації факультету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook