PhD: перший місяць реалізації освітньої складової підготовки майбутніх докторів філософії

1 жовтня 2022 року
  Ось і минув перший місяць навчання майбутніх докторів філософії. Відповідно попередньо затвердженого графіку, аспіранти першого року продовжують активно приймати участь під час занять з філософії науки, іноземної мови (за професійним спрямуванням), комп’ютерної обробки інформації, математичного моделювання, педагогіки та управління закладами вищої освіти.

  Вже вкотре, аспіранти денної форми навчання звернулись до відділу аспірантури з подякою за цікавий та, досить, пізнавальний контент від ректора нашого університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнко. Поточного тижня всі, хто за станом здоров’я чи з інших поважних причин, не долучився на його лекції з «Педагогіки та управління закладами освіти» очно, мали змогу підключитись дистанційно та отримати безцінний досвід провідного керівника сучасності.

  Під час чергової лекції для аспірантської спільноти Станіслав Миколайович детально зупинився на організаційно-педагогічних основах управління та самоменеджменті в діяльності керівника закладу освіти, зосередив увагу здобувачів на важливості своєчасного прийняття вірних управлінських рішень.

 

   Також під час презентації лекційного матеріалу вельмишановний ректор представив аспірантам свою власну модель системи управління інноваційним розвитком освіти України, деталізував модель Джима Коллінза «Від хорошого до великого», а головне відкрив кулуарні особливості планування та контролю виконання доручень щоденної діяльності навчального закладу.

 

   Без уваги не залишилась лекція директора наукової бібліотеки НУБіП України Тетяни Павлівни Кіщак з дисципліни «Організація проведення наукових досліджень» на тему "Пошук наукової інформації, академічна доброчесність, доступ до міжнародних баз даних". Пані Тетяна ознайомила здобувачів аспірантури з «потужностями» нашої наукової бібліотеки, нагадала про онлайн-послуги з електронної доставки документів, важливістю дотримання академічної доброчесності та можливостями університету щодо перевірки на плагіат.

   Висловлюємо щиру вдячність всім лекторам освітнього процесу підготовки здобувачів ступеня PhD за якісний та дуже корисний контент на базі свого життєвого досвіду та результатів власних наукових досліджень.


Віталій ВАКУЛЕНКО,
завідувач відділу аспірантури

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook