КОЛЕКТИВ ФАКУЛЬТЕТУ АГРАРНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ВІТАЄ З ЮВІЛЕЄМ ЛІДІЮ ВАСИЛІВНУ ШИНКАРУК!

30 вересня 2022 року

Вітаємо з ювілеєм професора кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктора економічних наук, професора, член-кореспондента Національної академії наук України Лідію Василівну ШИНКАРУК!

 

Шановна Лідіє Василівно!

 

   Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробила вагомий внесок у розвиток освіти, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особистими якостями забезпечили Вам повагу колег та студентів. 

   Пишаємося Вашими професійними здобутками та науковими досягненнями, цінуємо можливість працювати в одному колективі і спільно реалізовувати креативні проекти та цікаві напрацювання, разом досягати нових звершень!

   Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Міцного здоров'я Вам, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних, мрій та сподівань! Успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків! Родинного Вам тепла і Божої ласки!


З повагою, 

колектив факультету 

аграрного менеджменту НУБіП України

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook