Нарада з директорами ННІ та деканами факультетів: готуємося до прийому першокурсників

12 вересня 2022 року
   12 вересня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада директорів навчально-наукових інститутів, деканів факультетів, присвячена організації освітнього процесу з 19 вересня в умовах воєнного стану.

   Начальник навчального відділу Ярослав Рудик закцентував на тому, що протягом тижня старшокурсники завершують етап очного навчання та переходять на дистанційну форму здобування вищої освіти, а першокурсники приступають до очного навчання з 19 вересня. Відповідно розклад занять, графік проведення зустрічей з керівництвом університету, Школи першокурсника розміщені на офіційному сайті університету. Особлива увага до студентів, які вступили на скорочений термін навчання. У зв’язку з посиленням епідеміологічних заходів потрібно врахувати необхідність дезінфекції приміщень, провітрювання, використання антисептичних засобів та індивідуальних масок.

 

   Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк проінформував про особливості проведення Школи першокурсника, графік і програма якого опубліковані на офіційному сайті університету.

   Особливості традиційної посвяти першокурсників в студенти, яка відбудеться 19 вересня, представив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. У програмі – виконання Гімну України, пошанування Героїв та хвилина мовчання за загиблими, виступи керівництва університету та факультету, урочисте прийняття присяги, вручення екзаменаційних книжок та студентських квитків.

 

   Директор студмістечка Сергій Стецюк закцентував на порядку поселення першокурсників до студентських гуртожитків 17-18 вересня. Зокрема, розподіл місць, заходи щодо профілактики розповсюдження коронавірусної хвороби, інформаційної кампанії щодо дій під час повітряної тривоги.

   Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про від надходження заяв вступників до магістратури. Загалом маємо більше 4600 таких заяв. На початку жовтня відбудуться МТК та МТНК, а для вступників на некон’юнктурні спеціальності внутрішні іспити пройдуть вже цього тижня. Також відбулося зарахування вступників на бакалаврат за державним замовленням, продовжується прийом документів на контракт.

 

   Заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтації Оксана Багацька проінформувала про старт підготовчих курсів для вступу в НУБіП. З 285 слухачів курсів минулого року 194 стали студентами університету. Скористатися перевагами при вступі можна на 17 спеціальностей. Курси будуть проводитися як очно так і дистанційно – за бажанням слухача.

   Учений секретар Оксана Барановська повідомила про готовність витягів з номенклатури, які знаходяться в архіві. Начальник військово-мобілізаційного підрозділу Геннадій Ржевський проінформував про особливості постановки на військовий облік першокурсників. Детальні інструкції будуть опубліковані на офіційному сайті університету.

 

Пресслужба
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook