ВСТУПНА КАМПАНІЯ ТА АКРЕДИТАЦІЯ НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ

5 вересня 2022, 18:06

 5 вересня 2022 року відбулося засідання кафедри організації підприємництва та біржової діяльності. Зважаючи на військовий стан та ситуацію в країні зустріч було організовано в змішаному форматі. Частина учасників були присутні на кафедрі, а інші працювали в онлайн режимі.        

 

На порядку денному були питання завершення роботи приймальної комісії та вступу на спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», підготовки до акредитації ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», організації навчального процесу та роботи зі студентами-першокурсниками.
2022 рік був дуже складним з позиції організації вступу абітурієнтів до університету. Військовий стан, вимушене переміщення значної чисельності населення до інших регіонів та за кордон, втрата робочих місць завдавали значних труднощів у його проведенні. Проте зусилля співробітників кафедри за рахунок проведення масової інформаційної кампанії та профорієнтаційної роботи дозволили частково нівелювати ці негативні тенденції вступної кампанії. Було отримано 157 заяв від вступників на перший курс на базі повної загальної середньої освіти і 36 абітурієнтів подали оригінали документів для вступу. Вітаємо абітурієнтів з правильним вибором ВНЗ та спеціальності, бажаємо гарних результатів у навчанні.
Наступним важливим питанням була підготовка до акредитації ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Було чітко визначено перелік основних питань, на які необхідно звернути увагу та визначено план дій. До обговорення були залучені аспіранти, які мали змогу висловити свої побажання та рекомендації щодо удосконалення програми підготовки, організації її навчального процесу та результатів.
Крім цього було обговорено ряд інших актуальних питань організації роботи кафедри організації підприємництва та біржової діяльності.
 
Віталій Радько,
професор кафедри організації підприємництва

 та біржової діяльності НУБіП Україн

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook