Студентки спеціальності «Професійна освіта» не тільки розумні, а ще й дуже вродливі та талановиті!

5 вересня 2022 року

Студентка третього курсу спеціальності «Професійна освіта», Аліна Майборода, мала унікальну можливість довести правдивість даного лозунгу всьому світові!

19 серпня 2022 року у місті Мелікукко, регіон Калабрія, Італія відбувся конкурс краси, творчості та жіночності «Miss Progetto Donna». В конкурсі брали участь представниці різних країн світу. Честь представляти Україну випала Аліні Майбороді, яка посіла 1 місце та титул 1 рангу (класифікації) Miss Progetto Donna.

Аліна – активна, творча, життєрадісна дівчина. З малого віку мала розвинені лідерські амбіції та потенціал. У шкільні роки була активним членом шкільного самоврядування, в університеті – староста та заступник голови спілки студентської організації.

 

З початку повномасштабної війни в Україні одразу стала брати активну участь в підтримці морального духу студентів підопічної їй групи та факультету. Активно займалась волонтерською діяльність. Вимушено тимчасово поїхати в Італію не змінила своїх поглядів та патріотичної налаштованості. За період перебування в Італії Аліна стала активною учасницею громадської організації допомоги українцям і щодня допомагає нашим співвітчизникам. Це і проведення мітингів в підтримку України, допомога з пошуком тимчасового житла, оформленні необхідної документації, моральна і психологічна підтримка.

 

Коли Аліна дізналась, що буде проходити даний конкурс вирішила теж взяти в ньому участь. «Участь в даному конкурсі для мене не стільки можливість презентувати себе світові, це ще одна можливість привернути увагу європейської спільноти до жахливої війни в Україні, можливість довести всьому світові, що українці працьовиті, освічені, волелюбні та вродливі».

Кафедра педагогіки вітає свою студентку Майбороду Аліну із перемогою в конкурсі
та бажає подальшого творчого розвитку!

 

Надія Діра,
наставник академічної групи ПО-20001б

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook