Освітній процес на факультеті землевпорядкування триває організовано

17 серпня 2022 року
   Від 15 серпня 2022 року в рідних стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України розпочався освітній процес у змішаному форматі. 190 студентів 2-3 курсів і 51 магістр другого року навчання спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» організовано приступили до занять.

   Традиційно, новий навчальний семестр на факультеті землевпорядкування розпочався з настанов декана факультету Тараса Євсюкова. Освітній процес як студенти, так і викладачі розпочали організовано, явка здобувачів на високому рівні. Заняття проходять відповідно до розкладу. У перші дні відвідуваність в середньому становила – 82 %. Гірше відвідують аудиторні заняття магістри, а от на відміну від них, студенти другого і третього курсу майже всі в лабораторіях та на практичних. Тарас Олексійович наголошує, що потрібно максимально ефективно використати очний формат для проведення практичних і лабораторних занять. У надскладні для нашої країни часи, ми тримаємо освітній фронт. У майбутньому, лише відмінно підготовлені молоді інженери стануть незамінними та затребуваними, тому очне навчання для студентів факультету землевпорядкування безумовно необхідне.

   У нинішніх умовах найголовніший пріоритет – це безпека. Наставники академічних груп провели студентам Інструктаж з техніки безпеки та охорони праці. Здобувачі поінформовані щодо поведінки під час надзвичайних ситуацій, сигналів повітряної тривоги, а також наочно ознайомлені з місцем розташування укриття навчального корпусу №6.
   У дистанційному форматі розпочали навчальний семестр студенти 4 курсу. Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков і його заступник Олександр Шевченко перевірили організованість та вчасність початку занять. Викладачі мають великий досвід викладання матеріалу під час дистанційної форми навчання, тому освітній процес триває на високому рівні.

 

 

   Журналісти з UA.Суспільного завітали на факультет щоб перевірити як НУБіП один з перших вишів України відновив очне навчання:

.

   Студенти факультету землевпорядкування із щирими усмішками на обличчі налаштовані до нових знань, цікавих лекцій та активних практичних занять. Щиро віримо у Збройні сили України та нашу Перемогу!

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook