Максим Кучук без вагань обирає спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»

8 серпня 2022 року

 

 

    Кажуть, що світле та успішне майбутнє залежить від молоді України. Тому надзвичайно важливо, щоб кожна молода людина мала можливість отримати якісну вищу освіту, стати компетентним та висококваліфікованим фахівцем, задля розбудови та розквіту нашої країни. Цьогоріч на шляху до вступу до вищого навчального закладу випускники зіштовхнулись з низкою перешкод. Незважаючи на нюанси та проблеми, які виникають в абітурієнтів, приймальна комісія економічного факультету намагається максимально полегшити процес подачі документів.
     Вихідний, проте робочий, день для приймальної комісії НУБіП України – став щасливим для ще одного випускника з Київщини Кучука Максима Олеговича, адже він вважає, що обравши економічний факультет та саме спеціальність 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування» він здобуде професію свого життя. Професію, яка зробить його кращою версією самого себе та надасть такі знання, вміння та компетенції, які дозволять бути конкурентоспроможним на вітчизняному та міжнародному ринку праці. Адже саме Національний університет біоресурсів і природокористування України широкий спектр міжнародного співробітництва та участі у різноманітних проєктах. Крім того, варто зазначити, що для формування гармонійної та ерудованої особистості, ключовими факторами є збагачене культурно-масове студентське життя, можливість продовжити займатись улюбленим видом спорту відвідуючи різноманітні секції.
     Найбільше Максима вразив студентський кампус та матеріально-технічна база університету. «Надзвичайно прекрасне місце: чудова природа, чисте повітря, все у пішій доступності, розвинена інфраструктура, гостинний ботанічний сад, охайний та сучасний гуртожиток», – висловив свої думки Максим.
     «Приїхавши до університету, побачивши все на власні очі, поспілкувавшись із викладачами, я вже не маю ніяких сумнівів, що обрав правильну для себе професію у найкращому університеті, де моє навчання буде максимально ефективним, плідним та комфортним» – наостанок зауважив Максим.
     Впевнені, що виправдаємо сподівання Максима Кучука щодо його навчання на економічному факультеті спеціальності 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування» Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Ольга Файчук,
доцент кафедри банківської справи та страхування

  

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook