Можливість паралельного онлайн-навчання у німецькому університеті з можливістю отримання стипендії

5 серпня 2022, 12:26
     Для студентів НУБіП України відкривається можливість взяти участь у проєкті «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи (2022)», який був підтриманий академічним фондом Німецької служби академічних обмінів (DAAD).

     Мета проекту: підвищення привабливості навчальної пропозиції українських партнерських університетів для студентів, які навчаються в Україні.

     З метою організації віртуального навчального семестру студенти українських університетів будуть офіційно зараховані до Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина), як студенти за обміном на період вересень-грудень 2022 р. та продовжуватимуть своє навчання в Україні. Долучитися можуть студенти всіх спеціальностей партнерських університетів. До вашої уваги презентуємо попередній список курсів (Додаток 1 – навчальна пропозиція Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) та Додаток 2 – навчальна пропозиція Віртуальної вищої школи Баварії), серед яких студенти можуть обирати від 10 (мінімум) до 30 (максимум) ECTS.

     Мова навчання: англійська, українська. Навчальні кредити, які будуть отримані кожним студентом, можуть бути зараховані відповідними факультетами українських ЗВО.
     Бюджетом проекту передбачено стипендії для студентів українських партнерських університетів (200 € на місяць, 800 € на семестр). Стипендіати будуть відібрані відповідною стипендіальною комісією Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф. Право на стипендію згідно правил матимуть студенти, які сплатили 53 € реєстраційного збору та успішно склали іспит мінімум з одного курсу – 5 ECTS (перелік – Додаток 1, Додаток 2).

Для реєстрації на віртуальний навчальний семестр необхідно заповнити анкету
до 5 серпня 2022 р. за покликанням: https://forms.gle/Mhgt72CyxQf2L1Cq8

     Остаточне рішення щодо визначення стипендіатів-учасників віртуального семестру Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф, буде прийняте на засіданні стипендіальної комісії Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф. Студентам буде направлений лінк для реєстрації на платформі Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф та підвантаження необхідних документів з метою офіційного зарахування до німецького університету як студент за обміном.

     Документи не потрібно перекладати та нотаріально завіряти.

 

Бажаємо всім успіхів!

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook