Команда Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя здобула кубок і виборола 1 місце у змаганнях з шахів

28 жовтня 2014 року
м. Київ, НУБіП України

    13-16 жовтня стартувала, змаганнями з шахів, спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2014-2015 навчального року. Команда Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя здобула кубок і виборола 1 місце.
     Перемогу здобували: Савченко О.А. (капітан команди) – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Гузенко М.М. – зав. лабораторіями кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК; Костюк А.В. – аспірант кафедри гістології, цитології та ембріології; Кладницька Л.В. – доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин; Арнаута О.В. (відповідальний за організацію спортивної роботи в ННІ) – доцент кафедри біохімії тварин, якості і безпеки сільськогосподарської продукції ім. акад. М.Ф. Гулого.

   Колектив кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК вітає свого колегу Гудзенка Максима Миколайовича з участю у змаганнях та яскравою перемогою. Але, як казав відомий шахіст Роберт Джеймс Фішер: - "У тому-то і полягають шахи. Сьогодні ти даєш супернику урок, а завтра він тобі." До нових турнірів!


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook