Наставник студентів факультету ветеринарної медицини 1 курсу 9 групи Григорій Бойко провів організаційну годину присвячену завершенню навчального року

3 липня 2022, 16:09
ФВМ НУБіП України

   У дистанційному режимі було проведено організаційну годину із студентами 1 курсу 9 групи факультету ветеринарної медицини. Наставник Григорій Бойко акцентував увагу студентів на результатах літньої екзаменаційної сесії та ліквідації заборгованості. Також було зосереджено увагу на проходженні навчальної практики та оплаті коштів за навчання на наступний навчальний рік.
   Староста групи Дарія Нікітіна наголосила увагу про нарахування додаткових балів у другому семестрі 2021-2022 н.р., поселенні і оплаті за проживання в гуртожитку у наступному навчальному році.

   Студенти розповіли про свої проблемах, які виникали впродовж складання заліково-екземенаційної сесії. На поставлені питання студенти отримали чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді. Крім того обговорили сьогодення студентів і питання, які їх турбують найбільше. Наставник і студенти наголосили, що обов’язково потрібно підтримувати постійний зв’язок і допомагати один одному, а кожен на своєму місці старанно виконуючи свою роботу наближає перемогу України над ворогом.

Дарія Нікітіна
староста 9 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини
Григорій Бойко
куратор групи, доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook