На факультеті тваринництва та водних біоресурсів завершили роботу фахові Атестаційні комісії

24 червня 2022, 2:03

    На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з 6 по 16 червня відбувалася фахова атестація студентів денної та заочної форм навчання ОС «Бакалавр» за спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 ‒ «Водні біоресурси та аквакультура». Головами атестаційних комісій були обрані науковці з нашого Університету – завідувач кафедри біології тварин, доктор біологічних наук, професор, академік НААН України Микола Сахацький та професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, доктор сільськогосподарських наук, професор Василь Туринський.

    Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко щоденно звертаючись до майбутніх випускників бажав їм успіху і запрошував продовжити навчання у магістратурі на нашому факультеті, який є лідером у підготовці фахівців для агропромислового комплексу країни.

     Згідно сформованого графіку 162 студенти обох спеціальностей демонстрували свої знання, здобуті в Університеті впродовж чотирьох років навчання. Майбутні випускники давали відповіді на широкий спектр питань, що були наведені в екзаменаційних білетах. Члени атестаційних комісій у своєму заключенні відзначили, що студенти продемонстрували глибокі фахові знання, які є достатніми як для вступу в магістратуру, так і для працевлаштування за спеціальністю. Дуже приємний є той момент, що 14 осіб за результатами навчання отримають дипломи з відзнакою.

    Тож побажаємо майбутнім випускникам ОС «Бакалавр» факультету тваринництва та водних біоресурсів продовжити навчання в магістратурі у стінах рідного Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету
тваринництва та водних біоресурсів


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook