Зі 124-м Днем народження, рідний університете!

27 травня 2022, 10:00

      Ось уже 124-й раз наш університет відзначає свій день народження. Цьогоріч не так святково і пишно – у країні війна. Саме тому відзначення було     спрямоване на підтримку Збройних Сил України, і кафедра культурології горда з того, що маємо у своїх рядах захисника рідної держави. Він завжди був на передовій мистецької ниви, його студенти – «народні» артисти Голосієва, тож так приємно отримати вітання від нашого улюбленого колеги:

 
         Ще один ексклюзив – вітання від студії естрадного співу «ВойтВойс» під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк. Ексклюзив, бо починається воно із слів легендарного сьогодні гурту «Kalush Orchestra», проєктним менеджером якого є випускник нашого університету, учасник студії «ВойтВойс» Микола Кучерявий:
 
 
         І, як завжди, НПП кафедри брали участь практично у всіх заходах, які відбувалися у цей день. Так, вранці на Алеї слави була відкрита Книга знань НУБіП України.
 
 
         Кульмінацією Дня стало урочисте засідання вченої ради університету. В актовій залі зібралося високоповажне товариство – члени ректорату і вченої ради, декани факультетів, директори ННІ та їх заступники, керівники відокремлених структурних підрозділів, завідувачі кафедр, провідні вчені, представники від аспірантів і студентів, профспілкових організацій, члени Наглядової ради. На запрошення відгукнулися наші друзі та гості – представники уряду, академій наук, районної влади, ректори закладів вищої освіти, бізнесмени і роботодавці.
 
 
         Центральною стала доповідь ректора Станіслава Ніколаєнка, у якій він зазначив, що міцні традиції згуртовують державу, кожний колектив. Нам сьогодні, як і всій Україні, гірко і тривожно, адже росією грубо попрані всі і канони миру, світового порядку, закріплені міжнародними угодами. Віроломний ворог вбиває наших громадян, дітей, руйнує села і міста, школи і лікарні. Але ми не здаємося і не здамося, зробимо все можливе для перемоги над ворогом, зазначив очільник університету. Тому невипадково 124 річницю, сьогоднішнє зібрання університет присвятив підтримці Збройних Сил України.
Ректор закцентував на славній історії нашого вишу, його унікальності і неповторності – місці його розташування в самому серці столиці України – Голосієві, де колись кияни голосували за Князя Київського, захисника Русі, де віками існували християнські храми і жив владика Петро Могила. А нині в університеті навчається близько 26 тисяч студентів
 
Вітальні слова та побажання швидшої перемоги і миру виказали у своїх виступах члени вченої ради та поважні гості.
 
 
А творчий супровід зібрання кафедрою культурології підняв аудиторію в прямому і переносному розумінні:
 
 
Ірина Майданюк,
 завідувач кафедри культурології
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook