У Луганській області РФ знищила понад 17 тисяч гектарів лісу

29 травня 2022 року
Кореспондент.net

У Луганській області РФ знищила понад 17 тисяч гектарів лісу

Фахівці Держекоінспекції в Луганській області за допомогою сучасних космічних технологій виявили масштабні лісові пожежі в Луганській області і розрахували збитки, які становить понад 38 млрд грн.

У Луганській області російські агресори знищили понад 17 тисяч гектарів лісу, загальна сума збитків довкіллю становить понад 38,3 млрд гривень. Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції.

"Фахівці Держекоінспекції в Луганській області за допомогою сучасних космічних технологій виявили масштабні лісові пожежі в Луганській області і здійснили розрахунок збитків, що становить 38 364 197 367 гривень", – йдеться в повідомленні.

Унаслідок пожеж отримали пошкодження території природно-заповідного фонду Національний природний парк Кремінські ліси, Гідрологічний заказник місцевого значення Кремінські каптажі і частина Луганського природного заповідника Трьохізбенський степ.

 

Джерело: Кореспондент.net. https://ua.korrespondent.net/ukraine/4481999-u-luhanskii-oblasti-rf-znyschyla-ponad-17-tysiach-hektariv-lisu

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook