ДОЛАЄМО «ДИСТАНЦІЮ З ПЕРЕШКОДАМИ» - ЗАХИСТ КУРСОВИХ …

18 травня 2022 року

 Omnia transeunt et id qouque.

Etiam transeat 

          Добігає до свого завершення надскладний семестр… Таким він видався, і для країни, і для усіх учасників навчального процесу.  

          На юридичному факультеті постійно триває дискусія щодо підвищення ефективності навчання у складних умовах, правилам проведення таких занять тощо. Вже не перший рік використовуємо  методичні рекомендації МОН закладам фахової передвищої та вищої освіти щодо проведення семестрового оцінювання студентів, у тому числі і процедури захисту курсових робіт.

Напередодні, відбувся захист курсових робіт перед початком екзаменаційної сесії для студентів 2 курсу юридичного факультету  з дисципліни «Цивільне та сімейне право» під керівництвом доцента кафедри Інни Горіславської.

Студенти «пройшли шлях»  від подачі онлайн-заяви для обрання відповідної теми з використанням навчально-інформаційного порталу НУБіП України та платформа «Elearnе» та відеоконференцій для усного опитування з представленням презентаційних матеріалів, у тому числі і англійською мовою для студентів, що навчаються у відповідних групах.

Успішного завершення дистанційної сесії!

 

доцент кафедри цивільного

та господарського права

Інна Горіславська

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook