Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини

19 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   16 травня під головуванням професора Володимира Кіндратовича Костюка відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини.

   На засіданні було розглянуто навчально-методичні розробки, підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедр анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка, а також низку електронних навчальних курсів, представлених до атестації.

 

   Було заслухано звіт Наталії Іванівни Бойко, відповідальної за здійсненням контролю за якістю знань на факультеті ветеринарної медицини, про проведення відкритих лекцій у весняному семестрі. Відзначено, що лекції прочитані викладачами на високому методичному і науковому рівні з використанням сучасних засобів подачі інформації, що відмічено у анкетах присутніх на цих лекціях представників деканату, науково-педагогічних працівників факультету, а також студентів. Доповідачем, а також головою та членами навчально-методичної комісії було проаналізовано висловлені у анкетах зауваження та пропозиції, а також зроблено акцент на відмічені у анкетах студентів найкращі аспекти лекцій, особисті риси лекторів та їх уміння зацікавити студентську аудиторію, спроможність ясно, чітко, зрозуміло і цікаво донести до слухачів теоретичні та практичні знання.

 

   Голова експертної комісії факультету з оцінювання навчально-методичної літератури Вікторія Анатоліївна Грищенко представила членам Навчально-методичної комісії розроблений проект бланку «Висновок експертної комісії з експертизи навчальних видань». У процесі обговорення проекту було детально проаналізовано всі його пункти та критерії, за якими пропонується проводити експертну оцінку навчально-методичної літератури на факультеті, внесено низку пропозицій і зауважень та запропоновано винести його на розгляд і схвалення вченою радою факультету.

 

В.К. Костюк,
голова навчально-методичної комісії
І.М. Деркач,
секретар навчально-методичної комісії 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook