Його величність Вчитель (в університеті відзначили День працівника освіти)

4 жовтня 2014 року

     Щорічно у першу неділю жовтня вся Україна святкує День працівника освіти — професійне свято всіх тих, хто причетний до навчання чи виховання майбутнього покоління. Тих, хто оре педагогічну ниву, сіє розумне і вічне. Його величність Вчитель… Про роль і високе призначення педагога напередодні професійного свята усіх освітян згадували і в університеті. З цієї нагоди відбулися урочисті засідання навчально-наукових інститутів.
     Так, 2 жовтня на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК в святковій залі студентської їдальні університету відбувся тематичний вечір «Вчитель — це звучить гордо!».

    Цього ж дня студенти факультету екології і сталого розвитку теж вітали науково-педагогічних працівників. Для своїх наставників і викладачів вони підготували цікавий захід «Алло, алло — ми шукаємо нові таланти». Його учасники демонстрували творчі, інтелектуальні здібності. Всі конкурсанти виявилися напрочуд креативними, що додало чимало клопоту суддям. Надзвичайно цікавими були спортивний номер «Шалений м’яч», сценка «Фізика» і танець «Шакіра». Крім цього, для шановних викладачів факультету лунали музичні вітання.

      


  

     Студенти факультету екології і сталого розвитку

А вже 3-го жовтня естафету прийняв природничо-гуманітарний ННІ. Ректора Станіслава Ніколаєнка та адміністрацію і працівників університету вітали театралізованою виставою студенти педагогічного факультету імені професора Віктора Сидоренка. Із вуст переодягнених акторів звучали поради видатних педагогів Антона Макаренка, Софії Русової, Арістотеля, Григорія Сковороди, Йоганна Песталоцці та Яна Коменського. Продовжив урочистості до Дня працівника освіти святковий концерт. Почесним гостем на ньому був очільник університету Станіслав Ніколаєнко, який привітав колективи природничо-гуманітарного ННІ та Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки. Станіслав Миколайович подякував педагогам, вченим за велику самовіддану працю, побажав усім здоров’я і многії літа. Та зазначив: учень — то факел, який потрібно запалити, а факел від сирого не горить. Тож нехай наш університет повсякчас наповнюється звичним студентським гамором.

     До цих слів приєднався директор природничо-гуманітарного ННІ Володимир Копілевич, який вручив грамоти за сумлінну працю, творчі здобутки в освітній діяльності Наталії Харчук, Світлані Амеліній, Ігорю Буцику, Олександру Заславському, Ользі Наконечній, Ярославу Рудику, Людмилі Омельченко, Тетяні Мельничук, Віктору Легезі.

       

     Також відзначили своїх колег керівник Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки Валерій Коваль і декан факультету комп’ютерних наук та економічної кібернетики Олена Глазунова. Зокрема, грамотами нагороджені Тетяна Волошина, Катерина Кравченко, Леся Лавінська, Ірина Хлястікова, Олександр Якобчук, Андрій Скрипник, Іван Ясковець, Тетяна Осипова. А подяки отримали кращі викладачі за результатами опитування студентів. Серед них Максим Мокрієв, Наталія Шульга, Руслан Бессараб, Євгеній Стариченко, Олена Кузьмінська, Олексій Ткаченко.

 


     Вітали присутніх художні колективи кафедри культурології. У виконанні вокальних гуртів лунали запальні музичні композиції. Зарядила позитивом гумореска «Як Панько дисертацію захищав». Неабиякими оваціями глядачі супроводжували народний танок та хореографічні постановки ансамблів. Згадували і тих, хто поклав своє життя на алтар незалежності нашої держави. А завершив свято круглий стіл «Цікаві історії з педагогічної практики».


      

     Відзначили День працівника освіти і в ННІ земельних ресурсів та правознавства. На урочисте засідання вченої ради завітав ректор Станіслав Ніколаєнко. Приємним моментом стало вручення Наталії Ісаченко диплому доцента. Подяки і грамоти за наукові та навчальні досягнення, а також з нагоди Дня працівника освіти, Дня юридичного працівника одержали Віктор Ладиченко, Іван Ковальчук, Володимир Єрмоленко, Олена Яра, Лілія Панькова, Сергій Слюсаренко, Олена Гафурова, Олексій Піддубний, Олена Улютіна, Тамара Новак та інші. До святкування долучилися студентські організації факультетів землевпорядкування та юридичного. Вони провели опитування серед студентів і визначила своєрідний «рейтинг» кафедр інституту. Тож було вручено відзнаки найвимогливішій, найсправедливішій, найоб'єктивнішій кафедрі. А ще у холі 6-го навчального корпусу організовано виставку квіткових композицій.


Прес-служба НУБіП України


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook