Початок сесії, підготовка до літньої практики – ці, та інші питання в центрі уваги наради деканату механіко-технологічного факультету

12 травня 2022 року
   9 травня 2022 чергова нарада деканату механіко-техногічного факультету відбулась у «змішаному форматі». Декан факультету Вячеслав Братішко, замісник декана Ігор Сівак, завідувач кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Василь Хмельовський та завідувач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Юрій Гуменюк були присутні в деканаті, а решта учасників приєдналися дистанційно.

   На початку Вячеслав Вячеславович ознайомив присутніх з наказом ректора №273 від 04.05.22 «Про оплату праці» згідно якого змінюється механізм підвищення посадових окладів НПП Університету.

   Наступне питання - необхідність актуалізувати бази виробничої практики. Практика є обов’язковою частиною навчальних планів підготовки фахівців за спеціальностями факультету. З урахуванням воєнного стану та умов проходження навчальної та виробничої практики в цьому році на факультеті має бути доповнений перелік баз практики та застосовано гнучкі форми та час її проходження. Для формування наказів на проходження практики необхідна інформація про назву та місце розташування підприємства, кількість осіб, яку може прийняти підприємство, можливість оплати праці та умови проживання.

   З 10.05 розпочинається екзаменаційна сесія у студентів випускних курсів. Цього року вона проходитиме у дуже не простих умовах – багато студентів знаходяться за кордоном, деякі – на окупованих територіях, частина студентів підчас сесії перебуватиме на зборах на військовій кафедрі. Тому викладачам, які приймають іспити, слід уважно та відповідально підійти до оцінювання результатів іспитів. Окрім цього декан наголосив на необхідності проведення онлайн-співбесід після екзаменів та обов’язковій присутності на таких співбесідах двох НПП.

   На нараді були розглянуті також інші робочі питання поточної життєдіяльності факультету.

Світлана Потапова, відповідальна за інформаційне наповнення веб-сторінки факультету
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook