Нагальні питання освітнього процесу у воєнний час розглянуті на розширеному засіданні старостату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

12 травня 2022 року

      11 травня відбулось онлайн-засідання факультету  харчових технологій та управління якістю продукції АПК з наставниками та старостами академічних груп щодо обговорення результатів організації освітнього процесу в другому семестрі, підготовка до літньої заліково-екзаменаційної сесії здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» 1 – 3 курсів та 1 курсу магістратури ОС «Магістр», стану нарахування додаткових балів у другому семестрі 2021-2022 навчального року, проходження виробничої практики студентами.

     У вступному слові декан факультету Лариса Баль-Прилипко ознайомила  всіх старост академічних груп з ситуацією та важливими подіями, які відбулися на факультеті і безпосередньо в університеті. Зосередила увагу, що продовжується навчальний процес в дистанційному режимі у зв’язку із умовами воєнного стану та акцентував увагу присутніх на виконанні наказу ректора університету від 18 березня 2022 року, № 160 «Про завершення 2 семестру 2021-2022 навчального року». Декан разом із кураторами  наголосили, що студентство має з відповідальністю підійти до здачі сесії та виробничої практики, тому що це є перевідна сесія на наступний курс. Також  куратори мають підтримувати постійний зв’язок із своїми групами, старостами, а студенти всіляко мають допомагати один одному. 

      Також декан відмітила про те, що освітні програми та навчальні плани ОС Бакалавр 181 "Харчові технології", 229 "Громадське здоров'я" та ОС Магістр 181 "Харчові технології", 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" затверджені та розміщені на сайті факультету та попросила усіх студентів зосередити на цьому увагу.

     Данило Маліков розповів старостам про рейтинг, про додаткові бали у весняному семестрі 2021 - 2022 навчального року, які потрібно подати до завершення сесії.

     Куратори разом із старостами груп доповіли про хід навчального процесу у своїх групах, розповіли про місцезнаходження своїх колег по групі, про проблеми, які виникли під час навчання, допуску до сесії, в результаті чого отримали на свої питання чіткі відповіді, рекомендації.

     На завершення зустрічі декан факультету Лариса Баль-Прилипко подякувала всім за виконану роботу та побажала натхнення, здоров’я, мирного неба та швидкої перемоги.

 

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ! СЛАВА НАЦІЇ! 

 

Тетяна Розбицька, PhD,
заступник декана з виховної роботи
факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook