Продовжується навчальний діалог між студентами-здобувачами семи спеціальностей та кафедрою біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

19 квітня 2022 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
     Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого у повному складі активно продовжує навчальний діалог із здобувачами вищої освіти за сімома спеціальностями: Ветеринарна медицина, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, Ветеринарне забезпечення Збройних Сил України, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Громадське здоров’я, Фізична культура і спорт, Біомедична інженерія. 

   Зауважимо, що всі навчальні дисципліни забезпечені достатньо наповненими електронними навчальними курсами. На лекціях, лабораторних і практичних заняттях, які проводяться як у синхронному (на платформах ZOOM, Cisco Webex, Google Meet), так і в асинхронному режимі (платформи Elearn, Viber, e-mail, телефон) реєструється 35–85 % студентів. Вони отримують ґрунтовні знання з біохімічних і фізіологічних фундаментальних дисциплін, без яких неможливо собі уявити жодну з перерахованих спеціальностей. Саме тому на кожній зустрічі всі активно долучаються до роботи, задають питання, дискутують. Пропуски синхронних лекцій і лабораторних занять студенти допускають, як правило, лише з поважних причин.
     У фотогалереї представлені скріншоти онлайн-лекцій та лабораторних занять за період з 11 по 15 квітня 2022 р. 


Отже, життя нашої кафедри, як і всього університету активно продовжується. Ми впевнені у Перемозі над осоружним ворогом
і чекаємо швидкої очної зустрічі з нашими студентами.
 

Віктор Томчук,
завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook