Ірпінський фаховий коледж НУБіП України – перші кроки до відновлення славетної історії

16 квітня 2022 року
     15 квітня 2022 року відповідно до наказу ректора № 180 від 06.04.2022 року «Про створення комісії з визначення розміру збитків» комісія у складі проректора з навчально-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші, директорки ВСП НУБіП України Ірпінського фахового коледжу Наталії Ільченко, завідувача відділу аспірантури Вакуленка Віталія, заступника начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Богдана Опальчука, вперше після звільнення міста Ірпінь від рашистів, відвідала відокремлений структурний підрозділ НУБіП України Ірпінський фаховий коледж з метою фіксації та документування наслідків діяльності «руського мира».

    Очолив делегацію голова наглядової ради НУБіП України Микола Томенко, який не міг залишатися осторонь у цей не простий час для країни, базового закладу та Ірпінського фахового коледжу. Він власноруч придбав та передав матеріали, необхідні для першочергового етапу ліквідації наслідків руйнувань у приміщеннях навчального корпусу, бібліотеки, їдальні та студентського гуртожитку коледжу.

 

     З важким серцем і сумними думками директорка Ірпінського фахового коледжу Наталія Ільченко поверталася до стін рідного учбового закладу. Сльози радості нагорнулися на очі, як тільки вона переступила поріг коледжу. Доволі знаковим є те, що відродження закладу розпочалося в день народження його очільниці і для них обох стало початком нової яскравої життєвої стежини.

     Процес відновлення коледжу вимагає значних фінансових витрат, проте роботи будуть розпочаті якнайшвидше, оскільки значна частина колективу та здобувачів освіти не лише коледжу, а й базового закладу бажають на волонтерських засадах долучитися до відновлення відокремленого структурного підрозділу.
     Робоча комісія ретельно оглянула матеріальну-технічну базу коледжу, виявила всі об’єкти, які потребують заміни, ремонту та відновлення. Всі деталі руйнувань задокументовано, наразі триває робота з вартісної оцінки завданих збитків.

 

     Ректорат, наглядова рада та ректор особисто прагнуть якнайшвидше відновити роботу ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» і готові зробити для цього все від них залежне з метою повернення педагогічного колективу на їхні робочі місця, а здобувачів – у стіни рідної альма матер!!!

Богдан Опальчук,
член комісії, заступник начальника відділу регіонального
розвитку, координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook