Ректорат: фінансове забезпечення, випуски бакалаврів та магістрів, недопущення росту вартості навчання

28 березня 2022 року
28 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності університету на поточний тиждень. Як зазначив ректор, за більш, ніж місяць війни, в цілому збережена матеріально технічна база, життя і здоров’я студентів і співробітників, забезпечена підтримка тих, хто залишився в гуртожитках. За березень місяць в повному обсязі виплачена заробітна плата та стипендія, проводяться розрахунки за спожиті комунальні послуги та електроенергію, сплачено податки. Важливим є те, що з 14 березня в університеті в напруженому ритмі триває навчальний процес в дистанційному форматі.
 
У кампусі університету підтримується життєдіяльність, ліквідовуються аварії, організоване чергування, надається необхідна допомога тим, хто проживає в гуртожитках, зазначив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Студентська організація, профспілки організовано допомагають волонтерам та беруть участь в здачі крові. 
 
Науковці університету надають пропозиції з перспективних тем досліджень у наступному році, доповів проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк. Важливо, що попри все триває активна робота з випуску номерів наукових періодичних журналів, які подаються на включення до міжнародних наукометричних баз. 
 
У навчально-дослідних господарствах йде підготовка до посівної кампанії, вишукуються кредитні ресурси. 
 
Інформаційно-обчислювальний центр завершив формування резервних копій даних, електронних навчальних ресурсів проінформував проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. 
 
В службі закладів харчування сформований певний запас продовольства для  чергових університету. На звернення університету щодо фінансової підтримки почали відгукуватися наші іноземні партнери, отож очікуємо від них практичних кроків і дякуємо за підтримку та допомогу. 
 
Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про усунення наслідків негоди, прибирання та впорядкування території університету, вивезення сміття. 
 
Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук розповів про проект правил прийому до закладів вищої освіти, відновлення підготовчих курсів для випускників шкіл та технікумів, реєстрації учасників олімпіади для вступу в університет. Йде активна підготовка до випуску бакалаврів та магістрів, обов’язкового виготовлення дипломів. 
 
На засіданні відбулася дискусія навколо розміру оплати за навчання. З огляду на всі обставини одноголосно прийнято рішення залишити вартість навчання на рівні минулого року: як для студентів нового набору, так і старших курсів. Ректорат буде всіляко підтримувати студентство. 
 
Обговорено й питання відзначення 124-річниці університету. Доручено проректору Сергію Кваші розробити проект плану підготовки та програми заходів, які відбудуться в онлайн форматі за участі міжнародних партнерів.
 
Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету. 
 
Пресслужба
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook