ДАРУЙТЕ КНИГИ З ЛЮБОВ’Ю!

14 лютого 2022 року

 

114 лютого в усьому світі справжні поціновувачі книги відзначають Міжнародний день дарування книг. Цим святом ми завдячуємо допитливому американському хлопчику та його матусі Еммі Бродмур, засновниці відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books, яка й стала ініціаторкою цієї доброї традиції.

Її ідея була широко підтримана волонтерами, бібліотеками, громадськими організаціями, книгарнями та, головне, звичайними читачами, а також авторами в різних країнах, які з радістю відгукнулися на заклик подарувати книгу чи то бібліотеці, чи своїм рідним або друзям, чи просто залишити її в людному місці. Відтоді добровільна ініціатива, спрямована на популяризацію книги й читання та заохочення якомога більшої кількості людей обмінюватися прочитаними книжками й поповнювати фонди бібліотек, стала традиційною. Звичайно ж, вона не обмежується лише одним днем.

4

235

Ця гарна ідея постійно впроваджується в життя в нашому коледжі й завжди знаходить підтримку з боку керівництва, викладачів та співробітників. Завдяки їхній благодійній допомозі фонд бібліотеки поповнюється новими виданнями як навчально-методичного спрямування, так і художніми.

Сьогодні ми щиро дякуємо своїм дарувальникам і нагадуємо, що шляхетна традиція дарування книжок триває і кожна подарована книга – важлива для нас!

Ольга МИХАЙЛИШИН,
Тетяна МАЛОПІНСЬКА,
бібліотекарки коледжу
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook