Організований початок семестру обговорили на старостаті

4 лютого 2022 року

   4 лютого відбулася чергова зустріч зі старостами академічних груп факультету аграрного менеджменту. На порядку денному старт навчання у 2 семестрі 2021-2022 навчального року, стан здоров’я студентів та вирішення організаційних питань.

   Заступники декана Людмила Чорненька та Лариса Карпенко нагадали студентам інформацію щодо наказу ректора від 31.01.2022 р. № 66 відповідно до якого з 7 по 25 лютого 2022 року освітній процес в Університеті проводитиметься у дистанційному форматі для усіх здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів (за рекомендаціями Міністерства освіти і науки України (лист Міністерства освіти і науки України № 1/1266- 22 від 25.01.2022 р. щодо дотримання карантинних обмежень).
   В ході засідання обговорено питання ліквідації академічної заборгованості та процедуру оформлення індивідуальних графіків. Старости прозвітували про стан здоров’я студентів груп та обговорили питання навчального і виховного процесу.
 
Лариса Карпенко, заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook