Вирівнювальний літній семестр для вступників, зарахованих на 2 - 3 курси бакалаврату на базі диплому молодшого спеціаліста розпочався!

11 серпня 2014 року

11 серпня відбулися загальні збори учасників вирівнювального літнього семестру. На зустріч із слухачами – тепер уже студентами нашого вишу – завітав очільник університету Станіслав Ніколаєнко. Він звернувся до присутніх із словами вітання від імені ректорату і всього колективу.

Станіслав Миколайович зазначив про численні надбання нашого університету – одного із найстаріших і найбільших в Україні вищого навчального закладу. НУБіП – один із небагатьох має статус національного і дослідницького університету. Тут і потужний професорсько-викладацький склад, численні міжнародні зв’язки, студентський рух, можливості розвивати свої творчі здібності, займатися науковими дослідженнями, продовжити навчання в магістратурі, аспірантурі… А тому кожен зробив правильний крок, обравши саме наш університет. 

Станіслав Ніколаєнко закликав студентів знайомитися із культурною спадщиною міста Києва, вивчати історію, а також бути високваліфікованими фахівцями і справжніми громадянами та патріотами нашої держави. Завершив звернення очільник університету побажанням усім творчих злетів та успіхів.
 
 
До цих слів приєдналася начальник навчального відділу Лариса Кліх. Вона розповіла присутнім про перспективи навчання в англомовних групах, на військовій кафедрі. Бажаючі зможуть здобути другу вищу освіту. А після бакалаврату – усіх чекаємо в магістратурі за дослідницькою або виробничою спеціалізаціями.  
 
 
Про організацію навчальної роботи, розклад занять, перелік напрямів підготовки, що беруть участь у семестрі, і власне суть та мету вирівнювального літнього семестру детально поінформувала Наталія Демешкант. Під час зустрічі слухачі познайомилися із відповідальними за семестр від факультетів. 
 
Прес-служба НУБіП України
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook