На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася постерна конференція слухачів магістратури

25 листопада 2021 року
     Доброю традицією для Національного університету біоресурсів і природокористування України стало проведення щорічної постерної конференції серед магістрів 2 року навчання.
     Саме тому 22 листопада протягом дня результати своїх наукових досліджень представили усі магістри факультету тваринництва та водних біоресурсів зі спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура» під час проведення постерної онлайн-конференції на платформі CiscoWebex. Приємно, що даний захід відвідали і представники адміністрації університету – начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх.
 
     Постерні доповіді оцінювала комісія у складі науково-педагогічних працівників факультету, а саме: Івана Чумаченка, Сергія Рубана, Вадима Лихача, Наталії Грищенко, Михайла Матвєєва та іншими. Бурхливе обговорення представлених доповідей було відмічено і серед самих доповідачів, що свідчить про високий рівень підготовки студентів та актуальність тематик проведених досліджень у галузях тваринництва та рибництва. Представлені матеріали досліджень показали готовність до захисту магістерських робіт студентами.
 
     Серію постерних доповідей розпочав Сергій Беспалько за темою: «Характеристика іхтіофауни річки Південний Буг», далі доповіді наочно представили понад 60 студентів. За матеріалами конференції сформовано збірник тез, який буде опублікований до захисту дипломних робіт.
     Комісія та гості конференції в обговоренні доповідей звертали увагу студентів на аспекти удосконалення наукових робіт студентів та актуальність проведення подальших досліджень.
 
     Постерна конференція є корисним інструментом комунікації та тренування студенів перед захистом випускних дипломних робіт, адже в умовах дистанціювання виникає ряд технічних моментів щодо організації доповіді основних тез власного наукового доробку.
 
     Сумлінна підготовка випускних магістерських робіт проводилася на факультеті тваринництва та водних біоресурсів в умовах карантинних заходів та часткового соціального дистанціювання, проте якість продекламованих виступів вказує на високий рівень компетенцій майбутніх фахівців агропродовольчого комплексу України які є гідними вихованцями своєї альма-матер.

Наталія Грищенко,
голова ради молодих вчених
факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook