Здорове майбутнє — запорука успіху України!

7 липня 2014 року

НУБіП України за здорове майбутнє!
Одним із важливих завдань вищої школи в Україні, окрім забезпечення гідною освітою, є збереження та зміцнення здоров’я студентів. Рівень фізичної підготовленості в значній мірі впливає і на психологічне здоров’я підростаючого покоління.

Запорукою підвищення рівня фізичної підготовки студентства є розвиток їх фізичних якостей, який неможливий при відсутності належних умов. Саме тому, у студентському містечку НУБіП України неабияке значення приділяється активному дозвіллю та розвитку спортивної інфраструктури.

За ініціативи в. о. ректора Станіслава Миколайовича та директора студентського містечка, найблищим часом, студентство матиме можливість підтримувати хорошу фізичну форму в оновленій і оснащеній боксерськими грушами, спеціальним інвентарем та професійним боксерським рингом спортивній залі гуртожитку № 4.
Студенти активно беруть участь у проведені ремонтних робіт, що ще раз підтверджує їх бажання зробити студентське містечко кращим.

На відкриття залу запрошено українського боксера, заслуженого майстра спорту, срібного олімпійський призера (2012), срібного призера чемпіонату світу (2011), чемпіона України — Дениса Берінчика та інших зірок спорту.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook